Mini PC Forum - ACEPC

Full Version: Factory reset t11
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
How Can i do a Factory reset when the t11 dont run
I can't access to bios
(02-13-2018, 12:24 PM)Florent Wrote: [ -> ]How Can i do a Factory reset when the t11 dont run
I can't access to bios

There's a reset hole in the case for a paperclip, but when I tried it it didn't do much. You may have better luck.
(02-15-2018, 07:55 PM)marniecrittle Wrote: [ -> ]
(02-13-2018, 12:24 PM)Florent Wrote: [ -> ]How Can i do a Factory reset when the t11 dont run
I can't access to bios

There's a reset hole in the case for a paperclip, but when I tried it it didn't do much. You may have better luck.
there is no reset that hole is just for led light (i took this apart to check) 
fun fact the device has two power buttons